Bånnsåarr! Sjömapäll BouBou (uttalas Bobo). Jag bor i Majorna i Göteborg med mina människor. Här har jag bott sedan 21:a Maj 2010. Jag föddes den 10 mars 2010 på Orust. Jag är en aprikos dvärgpudel (på pappret). I verkligheten är jag röd (med en vit fläck på bröstet - jättefint tycker jag) och jag är en liten mellanpudel. Vad som står på pappret är inte så viktigt för mig. Fast det är kul att veterinären skrivit i besiktningsintyget att jag är en "pigg och mysig valp". För det stämmer - jag är PIGG så att säga. Eller "livlig" som min nuvarande veterinär sa. Jag har oxå en bokstavskombination: S Ö T. Den tycker mina människor är svår att hantera. Jag tycker den är skitenkel.

torsdag 26 maj 2011

Spring i benen!

 Jag gillar att springa som en tok på klipporna vid havet. Springa uppför klipporna, springa ner, springa upp och ner! Och jag ser till att ha bra höjd på mina ben när jag springer. På de två första bilderna har jag bra höjd på frambenen. En bild framifrån och en bakifrån. På de två sista bilderna tycker jag att jag fått till extra bra höjd på mina bakben. En bild framifrån och en bakifrån. Jag tänker inte analysera min springstil utan mer konstatera att det är bra att lyfta på tassarna lite extra!


måndag 16 maj 2011

Besök i fiskhamnen - regler

Tjohoo! Jag har varit i fiskhamnen och kollat läget. En sak jag funderat på är: varför ska man gå dit när man knappt får göra nåt..? Här kommer några exempel.


Nosa i fisklådorna - får nosa lite, alldeles för lite..








  

 Äta fiskrens - nej, får inte!


 





Skrämma måsar och trutar - nej där också..









  
Gå nära nära kanten på bryggan (det är lite högt) - får gå rätt nära men jag hade kunnat gå närmare om jag fick!












Slicka på måsbajs - stort nej!





Äta krabbskal - samma sak som fiskrenset - får inte smaka..








 
Titta mig förundrat runt omkring - det får jag i alla fall! Och det som finns så mycket att göra..!

tisdag 10 maj 2011

Solglasögon kanske?

Shit! Vad vårsolen är stark! Jättefint men jätteljust. Solglasögon anpassade efter pudelhuvud efterlyses!

söndag 8 maj 2011

Årets första dopp

 Hej! Nu har jag tagit årets första dopp! Men det gick trögt och jag fuskade lite. Det var ju inte så att jag simmade runt direkt- det var ju jättekallt! Men det var rätt kul ändå. Vatten är kul. Fast tången var roligare! Men för att hämta den måste man ju i det kalla vattnet. Lurigt det där... Men man får ju offra sig. Vem skulle inte göra det för lite kul tång?!