Bånnsåarr! Sjömapäll BouBou (uttalas Bobo). Jag bor i Majorna i Göteborg med mina människor. Här har jag bott sedan 21:a Maj 2010. Jag föddes den 10 mars 2010 på Orust. Jag är en aprikos dvärgpudel (på pappret). I verkligheten är jag röd (med en vit fläck på bröstet - jättefint tycker jag) och jag är en liten mellanpudel. Vad som står på pappret är inte så viktigt för mig. Fast det är kul att veterinären skrivit i besiktningsintyget att jag är en "pigg och mysig valp". För det stämmer - jag är PIGG så att säga. Eller "livlig" som min nuvarande veterinär sa. Jag har oxå en bokstavskombination: S Ö T. Den tycker mina människor är svår att hantera. Jag tycker den är skitenkel.

måndag 15 augusti 2011

En bergsget

 Jag är en bergsget. Tror jag i alla fall. Jag springer uppför, nedför, på tvären och balanserar på omöjliga ställen. Mina människor hänger inte med alls... Och då har de bara två ben att hålla reda på! Jag hinner upp och nedför i alla fall fem berg innan de hunnit halvvägs upp på ett!


6 kommentarer:

  1. Snyggt, Boubou! Du har verkligen bra balans!

    SvaraRadera
  2. Vilken bra balans du har! Vackra bilder på en fins hund!

    SvaraRadera
  3. Världens sötaste bergsget!
    Du är ett riktigt charmtroll du!

    SvaraRadera
  4. Söt är bara förnamnet. Akta dig så att du inte halkar när det är blött på klipporna.
    Ulf

    SvaraRadera
  5. wow du är jättefin, jag är lite mer klumpig på tassen så jag kanske hade snubblat.... men jag hade nog inte slått av på takten för de! Vovvekramar från Felice

    SvaraRadera
  6. Hej Boubou!

    Du ser rigtig fin ud :-)

    Hej fra Sheltierne

    SvaraRadera