Bånnsåarr! Sjömapäll BouBou (uttalas Bobo). Jag bor i Majorna i Göteborg med mina människor. Här har jag bott sedan 21:a Maj 2010. Jag föddes den 10 mars 2010 på Orust. Jag är en aprikos dvärgpudel (på pappret). I verkligheten är jag röd (med en vit fläck på bröstet - jättefint tycker jag) och jag är en liten mellanpudel. Vad som står på pappret är inte så viktigt för mig. Fast det är kul att veterinären skrivit i besiktningsintyget att jag är en "pigg och mysig valp". För det stämmer - jag är PIGG så att säga. Eller "livlig" som min nuvarande veterinär sa. Jag har oxå en bokstavskombination: S Ö T. Den tycker mina människor är svår att hantera. Jag tycker den är skitenkel.

tisdag 12 juli 2011

Saltvattenbad med maneter

Nu kommer tredje sortens bad som jag testat. Ett helt vanligt saltvattenbad. En rätt skön simmtur. Jag kan vara lite kinkig med att just simma. Men här var det lätt att gå i, bottnen var fin och vattnet rätt varmt. När jag sprang på klipporna efter badet fick jag syn på nåt väldigt spännande. En orange geléklump i vattnet! Den fick jag inte nosa på tydligen. Jag försökte sträcka mig så långt jag kunde men mina människor började ropa på mig då. Fattar inget - varför hålla på att hojta om en geléklump!? Jösses..

11 kommentarer:

  1. Oooops Brännmaneter är inte roliga.
    Nelson

    SvaraRadera
  2. Ja, akta dig för maneterna - lömska varelser!

    SvaraRadera
  3. Ser ut som ett stekt ägg, tycker jag..det är säkert ofarligt!

    SvaraRadera
  4. Saltvatten bad är inte dumt och då flyter mena bättre. Men maneterna är det bäst att passa sig för!

    SvaraRadera
  5. Se upp för maneter!
    Woof, woof,

    Chicco

    SvaraRadera
  6. Du är så modig som vågar bada så. Jag tyker det är lite läskigt med vatten. Tycker helt klart du skall testa hundstället i slottis. Vi kanske ses där.

    SvaraRadera
  7. Hu, de där är läskiga!
    kram från mig
    /maria

    SvaraRadera
  8. Förstår inte hur man sker skillnad på farliga o ofarliga geléklumpar :S

    SvaraRadera
  9. Du börjar bli västa SPA-hunden! Tror säkert att den där geleklumpen var nå't undergörande medel som husfolket tänkte använda och SPAa sig med när du gått och lagt dig.... ;)

    SvaraRadera
  10. Håller med Rudi att det ser ut som ett stekt ägg ;D

    SvaraRadera
  11. Haha! Det måste vara ett stekt ägg - helt säkert!

    SvaraRadera